Asocijacija mladih SNP Danilovgrad poklonila lopte pjetlićima Iskre

Oni su nakon posjete pjetlićima Iskre pozvali grad i lokalnu upravu Danilovgrada da pomognu upravi FK "Iskra" kako bi stvorili mnogo bolje uslove za rad sa mladim selekcijama Kluba
1 komentar(a)
Iskra, SNP lopte, Foto: Jelena Jovanović
Iskra, SNP lopte, Foto: Jelena Jovanović
Ažurirano: 29.09.2015. 14:41h

Najmlađa selekcija Fudbalskog kluba "Iskra" iz Danilovgrada dobila je 15 fudbalskih lopti od Asocijacije mladih Socijalističke narodne partije Danilovgrad.

Predstavnici te Asocijacije juče su posjetili pjetliće Iskre, i njihovog trenera Pera - Radžu Đurovića.

“Ispunjeni radošću i ponosom zbog nedavnog ulaska "Iskre" u Prvu crnogorsku ligu, u želji da tu radost podijelimo sa onima koji se svakom uspjehu najiskrenije raduju, a to su djeca, odlučili smo se da donacijom 15 fudbalskih lopti čestitamo uspjeh najmlađoj selekciji našeg gradskog kluba, jer svaki takav uspjeh treba da bude zbog njih i za njih", kazali su iz Asocijacije mladih SNP-a.

Oni su nakon posjete pjetlićima Iskre pozvali grad i lokalnu upravu Danilovgrada da pomognu upravi FK "Iskra" kako bi stvorili mnogo bolje uslove za rad sa mladim selekcijama Kluba.

"Uspjeh prvog tima jeste značajan i velik, ali je on kratkog vijeka i neodrživ ukoliko se ne poboljšaju uslovi za rad sa mlađim selekcijama, jer su današnji petlići sjutašnji prvotimci. Tradicija i renome FK "Iskra" obavezuju nas da u našem gradu, od svojih kadrova, stvaramo resurs za buduće uspjehe "Iskre". Brojnost, posvećenost i entuzijazam Iskrinih pjetlića, i njihovih trenera, bez obzira na uslove u kojima rade, uvjerila nas je da uz malo pažnje, truda i zalaganja nadležnih za "Iskru" nema zime", kazali su iz danilovgradske Asocijacije mladih SNP-a.

Bonus video: