Atlas grupa nastavlja da gradi luksuzni hotel u Budvi

Na Jadranskom sajmu, umjesto malih hala, biće izgrađen veliki hotelski i kongresno-sajamski kompleks.
220 pregleda 0 komentar(a)
Atlas grupa, Foto: Vuk Lajović
Atlas grupa, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 11.01.2011. 16:24h

Atlas grupa, po svemu sudeći, ne odustaje od izgradnje luksuznog hotela “Wyndham” sa pet zvjezdica, te novog sajamskog i kongresnog centra “Expo Budva”, na lokalitetu Jadranskog sajma, svega 20 metara od mora, a bilbordi na ulazu u sajamski centar i oko njega su oblijepljeni novim – starim izgledom projekta budućeg hotelskog i kongresnog kompleksa.

Iako je prije više od pola godine na bilbordima, sa najavom “uskoro”, kako i sada stoji, prvi put javno prezentovan projekat hotelskog i sajamskog kompleksa, uoči Nove godine bilbordi su “osvježeni” novim, velikim reklamnim posterima.

Mada je u kompaniji “Boka fond”, koja vodi taj projekat, juče “Vijestima” rečeno da je riječ o istom projektu, upoređujući pređašnju i sadašnju reklamu projekta mogu se uočiti izvjesne izmjene.

Bilo kako bilo, na Jadranskom sajmu, umjesto malih hala, biće izgrađen veliki hotelski i kongresno-sajamski kompleks, kojim će dominirati dvadesetospratni soliter.

Kako su ranije “Vijesti” objavile, Atlas grupa, vlasništvo biznismena Duška Kneževića, i jedna od najvećih svjetskih kompanija iz oblasti građevinarstva i projekt menadžmenta, Turner International, sa sjedištem u Njujorku, nedavno su zaključili ugovor o formiranju zajedničke projekt menadžment firme Turner South East Europe.

"Zajednička kompanija će početi sa radom već ovog mjeseca, a prvi projekat na kojem će učestovati je izgradnja novog, modernog “Expo centra” i “Wyndham” hotela, na lokaciji sadašnjeg Jadranskog sajma u Budvi. Projekat novog Jadranskog sajma i hotela, Atlas grupa realizuje u saradnji sa Future Capital partnerom iz Londona.”, saopštili su tada iz Atlas grupe.

Bonus video: