Bajčetić: Odluka Administrativnog odbora nastavak političkog progona neistomišljenika vlasti

"Na žalost, moramo da konstatujemo da i uprkos određenim kadrovskim promjenama u RTCG-u, odnos prema DF-u se nije značajno promijenio, te u nama ostaje gorak ukus zbog toga", saopštio je Bajčetić
120 pregleda 0 komentar(a)
Nikola Bajčetić, Foto: Luka Zeković
Nikola Bajčetić, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 14.12.2017. 08:50h

Član predsjedništva PzP Nikola Bajčetić kazao je da je odluka Administrativnog odbora koji predlaže Skupštini Crne Gore da razriješi Darka Ivanovića, zapravo nastavak političkog progona neistomišljenika vlasti.

"Odluka Administrativnog odbora koji predlaže Skupštini Crne Gore da razriješi člana Savjeta Agencije za elektronske medije Darka Ivanovića, je zapravo nastavak političkog progona neistomišljenika vlasti. Ova odluka predstavlja uvertiru koja treba da posluži za sprovođenje ružičaste DPS demokratije tokom naredne izborne godine koja za CG treba da bude od velikog političkog značaja", rekao je Bajčetić.

On je dodao da se Demokratski front među prvim našao na udaru "DPS-ovih političkih batina", Agencije za antikorupciju i Specijalnog državnog tužilaštva.

"Upravo su ove dvije poluge vlasti aktivirane kada je režimu prijetila najveća opasnost od DF-a. Danas smo svjedoci da nakon što je režim uvidio da smo u DF-u opstali uprkos svim njihovim progonima i hapšenjima, oni aktiviraju ponovo Agenciju za antikorupciju koja treba da nastavi dalje sa progonom neistomišljenika vlasti. A sada su na udaru pojedinci iz civilnog sektora i medija. Na žalost, moramo da konstatujemo da i uprkos određenim kadrovskim promjenama u RTCG-u, odnos prema DF-u se nije značajno promijenio, te u nama ostaje gorak ukus zbog toga. Ali uvijek ćemo biti spremni da podržimo slobodne pojedince koji samo zbog toga što ne razmišljaju isto kao sprovodnici DPS-ove ružičaste demokratije, treba da budu sankcionisani od strane ovog režima", zaključio je Bajčetić.

Bonus video: