Bal pod maskama za Radovana u nedjelju

Prijava za maske iznosi minimum dva eura, a organizatori su pozvali Nikšićane da po ko zna koji put pokažu humanost
68 pregleda 0 komentar(a)
Radovan Krivokapić, Foto: Privatna arhiva
Radovan Krivokapić, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 02.03.2018. 20:32h

Humanitarni bal pod maskama, koji organizuje NVO „Izvor života“ biće održan u nedjelju, 4.marta, u 18 časova u nikšićkom Sportskom centru. Sav prikupljeni novac biće uplaćen na račun petnaestogodišnjeg Nikšićanina Radovana Krivokapića koji boluje od cerebralne paralize i koji je od rođenja slijep. Za njegovo liječenje u Istanbulu, gdje će mu biti presađene matične ćelije, potrebno je 44.000 eura, a do sada je prikupljeno sko 14 hiljada.

Prijava za maske iznosi minimum dva eura, a organizatori su pozvali Nikšićane da dođu i na taj način, kako su kazali, po ko zna koji put pokažu humanost i pomognu da se prikupe sredstva za Radovanovo liječenje.

Za tri najbolje maske obezbijeđene su nagrade – za prvo mjesto bicikl, drugo - trotinet i treće – skejbord, dok će princeza i princ bala dobiti specijalne nagrade. Učesnici maskenbala, koji su pomogli Opština Nikšić i Sportski centar, su plesni klub Royal, Ismail Delija i maskote iznenađenja.

Radovan i pored svih zdravstvenih problema pohađa redovnu školu po inkluzivnoj nastavi i odličan je učenik osmog razreda. Fondacija Budi human je otvorila donatorski broj i svi koji žele da pomognu Radovanu mogu da ukucaju broj 8 i pošalju SMS na 14543.

Bonus video: