Bar: Prvacima besplatni udžbenici

"U toku je vrednovanje ispravnosti pristiglih ponuda, nakon čega će predsjednik Opštine Bar donijeti odluku o izboru najpovoljnije. I ove godine namjera Opštine Bar je da podrži naše male sugrađane koji na jesen započinju svoje školovanje, ali i roditelje da što bezbrižnije isprate djecu u školu"
67 pregleda 1 komentar(a)
udžbenici, knjige, Foto: Shutterstock
udžbenici, knjige, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 16.08.2018. 15:59h

Opština Bar će i ove godine obezbijediti besplatne udžbenike za djecu, koja školske 2018/2019 polaze u prvi razred osnovne škole. Iz Službe predsjednika Opštine bar saopštili su da se radi o 553 kompleta udžbenika na crnogorskom i šest kompleta na albanskom jeziku.

Nakon postupka javne nabavke, Komisija za otvaranje i vrednovanje ponuda sačinila je tendersku dokumentaciju i objavila je po otvorenom postupku 25. jula na portalu Uprave za javne nabavke.

"U skladu sa tim, javno otvaranje ponuda održano je danas. Pristigle su dvije ponude, i to od preduzeća “Kastex” DOO. iz Podgorice i “Jolly commerce” DOO. iz Nikšića. U toku je vrednovanje ispravnosti pristiglih ponuda, nakon čega će predsjednik Opštine Bar donijeti odluku o izboru najpovoljnije. I ove godine namjera Opštine Bar je da podrži naše male sugrađane koji na jesen započinju svoje školovanje, ali i roditelje da što bezbrižnije isprate djecu u školu" zaključuje se u ovom saopštenju .

Bonus video: