Bar: Šampionski pehar stigao u Gimnaziju

Tim povodom, predsjednik Crnogorskog školskog sportskog saveza (CŠSS) Dragan Drobnjak posjetio je Gimnaziju
90 pregleda 1 komentar(a)
Gimnazija Bar, Foto: Gimnazija
Gimnazija Bar, Foto: Gimnazija
Ažurirano: 29.12.2017. 18:49h

Barska Gimnazija zvanično je sveukupni pobjednik Školskih sportskih igara, a njena tri tima - rukometašice, odbojkašice i odbojkaši, trijumfovali su u finalima igara proljetos u Igalu i Podgorici.

Tim povodom, predsjednik Crnogorskog školskog sportskog saveza (CŠSS) Dragan Drobnjak posjetio je Gimnaziju i direktorici Mariji Đonović uručio veliki šamionski pehar, a profesorima fizičkog vaspitanja Vasiliju Vasku Miloševiću, Lazaru Macanoviću i Draženu Kaljeviću i njihovim izabranicima čestitao na rezultatima.

“Ponosna sam na naše sportiste koji su najbolji u zemlji. Zbog njih ali i njihovog zdravlja jer svi znamo koliko je sport važan u odgajanju omladine, uradili smo i radimo vanredne napore da im obezbijedimo uslove, a oni su uzvratili ovim izvanrednim rezultatima”, rekla je Đonovićeva na prigodnom koktelu.

Drobnjak je istakao da su u CŠSS zadovoljni drugom sezonom srednjoškolskog sportskog takmičenja, akcentujući problem organizacije “zbog izostanka finansijskih sredstava”.

On je podsjetio da je lani obnovljeno takmičenje u srednjim školama, “što je bio pravi potez”.

“Radimo i na novitetima, nešto poput Balkanske lige i na najboljem smo putu da to brzo i zaživi u pojedinim sportovima”.

Bonus video: