Barska policija na poklon dobila automobil

“Za prvih devet mjeseci ove godine, u odnosu na uporedni period 2012, imamo pad stope kriminaliteta na nivou CB UP od 30 posto”, rekao je načelnik barske policije
360 pregleda 7 komentar(a)
Miloš Radulović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Miloš Radulović, Foto: Arhiva "Vijesti"
Ažurirano: 01.10.2013. 20:36h

Iizvršni direktor AD Kontejnerski terminal i generalni tereti Andrija Radusinović barskoj policiji poklonio je putnički automobil.

Radusinović je automobil poklonio, kao donaciju ovog preduzeća povodom Dana MUP-a Crne Gore.

Istom prilikom, ispred lokane samouprave, predsjednica SO Branka Nikezić novčano je nagradila, po ocjenama kolega, najbolje službenike uniformisane policije i kriminalističke službe CB UP Bar –Vladimira Bakovića i Dragana Ranitovića.

Načelnik barske policije Miloš Radulović povodom Dana MUP-a priredio je sa saradnicima tradicionalni koktel za predstavnike javnog života opštine na kojem je predstavio rezultate službenika CB UP Bar u proteklih 12 mjeseci.

Radulović je istakao da je za barsku policiju 2013. počela na najgori mogući način - ubistvom brače Gojačanin i nizom drugih teških incidenata u prvoj polovini godine.

Naglasio je da je sveobuhvatnim i maksimalno angažovanim radom kompletne CB i odličnom saradnjom sa pravosuđem i ANB-om u toku turističke sezone ostvaren odličan rezultat na planu opšte bezbjednosti u Baru i Ulcinju.

“Za prvih devet mjeseci ove godine, u odnosu na uporedni period 2012, imamo pad stope kriminaliteta na nivou CB UP od 30 posto”, rekao je Radulović, pozdravivši i dobru saradnju sa Opštinom Bar.

Bonus video: