Bečić: Bar da valorizuje preimućstva koja ima

Svojim multietničkim i multikonfesionalnim skladom koje njeguje dugi niz decenija, pa i stoljeća, Bar je opština koja predstavlja Crnu Goru u malom. Harmonija u kojoj barsko stanovništvo živi najbolji je dokaz da je našem društvu, u cjelini, imanentan osjećaj zajedništva sa bratom, prijateljem i komšijom druge nacije ili vjere"
557 pregleda 0 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Lider Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je u svoje ime i ime stranke građankama i građanima Bara Dan opštine koji se obilježava 24. novembra.

"Svojim multietničkim i multikonfesionalnim skladom koje njeguje dugi niz decenija, pa i stoljeća, Bar je opština koja predstavlja Crnu Goru u malom. Harmonija u kojoj barsko stanovništvo živi najbolji je dokaz da je našem društvu, u cjelini, imanentan osjećaj zajedništva sa bratom, prijateljem i komšijom druge nacije ili vjere.

Uz takav ambijent koji ga krasi vijekovima, Bar raspolaže i drugim bogatim resursima. Oni bi svakom stanovniku Bara morali omogućiti život dostojan čovjeka da nije vlasti koja, očigledno, nema dovoljno osjećaja, znanja ili sposobnosti da te resurse stavi u funkciju opšteg dobra. Uz to, podložna je i različitim aferama koje su, nažalost, tokom prethodnih godina, umnogome obilježavale barsku, ali i crnogorsku stvarnost.

U želji da Bar, nastavljajući da njeguje sklad koji ima, u narednom periodu valorizuje preimućstva koja kao opština posjeduje, Barankama i Baranima, još jednom, srdačno, čestitam Dan opštine Bar", navodi se u Bečićevoj čestitki.

Bonus video: