Bečić: Budva doživjela renesansu

"Finansijama Budve se, dolaskom Demokrata i opozicije na vlast, počelo odgovorno upravljati i vršenju vlasti u Budvi se, uprkos svim razlikama koje postoje, od tada domaćinski pristupa", kazao je predsjednik Demokrata
1245 pregleda 4 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Budva se pokazala kao najbolji demanti svih apokaliptičnih vizija aktuelne vlasti sa državnog nivoa o tome šta se može desiti ukoliko opozicija preuzme vlast, poručio je predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić, koji je građanima Budve čestitao Dan opštine.

"Renesansa koju je doživjela Budva za vrijeme otkad njom upravljaju opozicione partije, koje, uz to, počivaju i na različitim ideološkim osnovama, ogolila je sav besmisao i nesuvislost tvrdnji o tome kako će, preuzme li opozicija vlast, u Crnoj Gori nastupiti politička kriza. Na primjeru Budve, dalo se uvidjeti kako, u toj situaciji, ne da ne nastupa bilo kakva politička kriza, već se, naprotiv, događa preporod. Finansijama Budve se, dolaskom Demokrata i opozicije na vlast, počelo odgovorno upravljati i vršenju vlasti u Budvi se, uprkos svim razlikama koje postoje, od tada domaćinski pristupa. Sa željom da i ubuduće vaši izbori budu izbori koji će donositi napredak Budvi kojoj svi pripadate, Budvanke i Budvani, još jednom vam, srdačno, čestitam Dan opštine Budva", piše u čestitki.

Bonus video: