Bečić: Sa pažnjom i zabrinutošću pratimo kako se Ulcinj bori sa koronavirusom

"Ulcinj je opština koja živi od turizma, zbog čega država ima obavezu da pomogne turističkim radnicima, ali i građanima Ulcinja da lakše prebrode aktuelnu situaciju, kao i da se u vrijeme nakon što ona prođe, što lakše oporave od efekata koje je ona izazvala", istakao je Bečić
2072 pregleda 5 komentar(a)
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore, Aleksa Bečić čestitao je 4. april, Dan opštine Ulcinj, saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

"Imajući u vidu da je Ulcinj jedna od opština u Crnoj Gori u kojoj su zabilježeni slučajevi koronavirusa, sa pažnjom i zabrinutošću pratimo kako se vaša opština bori sa ovom pošasti našeg vremena. Ulcinj je opština koja živi od turizma, zbog čega država ima obavezu da pomogne turističkim radnicima, ali i građanima Ulcinja da lakše prebrode aktuelnu situaciju, kao i da se u vrijeme nakon što ona prođe, što lakše oporave od efekata koje je ona izazvala", istakao je Bečić.

On je dodao da je u ovom trenutku najvažnije sačuvati živote i zdravlje svih građana.

"Zato, u želji da se, zajedničkim snagama, pridržavajući se pravila koja ovakve situacije od nas zahtijevaju, izborimo da se ni u Ulcinju, ni u Crnoj Gori, više ne pojavljaju novi slučajevi i da i iz ove nedaće izađemo snažniji nego što smo u nju ušli, još jednom vam, srdačno, čestitam Dan opštine Ulcinj", kazao je Bečić.

Bonus video: