Besplatna publikacija o fizioterapiji

U njoj su prikazane i vježbe za osobe koje obavljaju kancelarijske poslove, priručnik za osobe sa ugrađenom protezom u kuku kao i savjeti za obavljanje fizičkih aktivnosti nakon preboljelog infarkta miokarda
3 komentar(a)
Iskoristiti potencijale, Foto: Udruženje fizioterapeuta Crne Gore
Iskoristiti potencijale, Foto: Udruženje fizioterapeuta Crne Gore
Ažurirano: 02.09.2015. 18:56h

Stručna publikacija iz oblasti fizioterapije, "Iskoristiti potencijale", od 7. septembra besplatno će biti dostupna u primarnoj, sekundarnoj i tercijarnoj zdravstvenoj zaštiti, kao i putnicima u određenom gradskom i međugradskom autobuskom prevozu.

Iz Udruženja fizioterapeuta Crne Gore pojansili su da publikacija sadrži informacije o fizioterapeutima, fizioterapiji i određene vježbe za smanjenje bola u vratu, ramenima, leđima i koljenima.

U njoj su prikazane i vježbe za osobe koje obavljaju kancelarijske poslove, priručnik za osobe sa ugrađenom protezom u kuku kao i savjeti za obavljanje fizičkih aktivnosti nakon preboljelog infarkta miokarda.

Iz Udruženja fizioterapeuta Crne Gore podsjetili su da je 8. septembar Međunarodni dan fizioterapije.

“Poruka za 2015. godinu je „Iskoristiti potencijale“, naglašavajući „značaj i ulogu fizioterapeuta u pružanju podrške i osposobljavanju osoba sa zdravstvenim problemima ili nemogućnostima da ostvare određene ciljeve, da u potpunosti iskoriste svoje potencijale i aktivnije učestvuju u društvu“, kaže se u saopštenju.

Bonus video: