Bez konkurencije: Portal Vijesti obara rekorde!

U septembru je ostvaren apsolutni rekord kada je u pitanju broj otvorenih strana - preko 60 miliona u mjesecu koji ima 30 dana
152 pregleda 30 komentar(a)
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Portal Vijesti, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 07.10.2017. 00:41h

Portal Vijesti nastavlja da obara rekorde po posjećenosti!

U septembru je ostvaren apsolutni rekord kada je u pitanju broj otvorenih strana - preko 60 miliona u mjesecu koji ima 30 dana, i koji nije zabilježio niti jedan od vanredno medijski praćenih događaja. Poređenja radi, prošle godine je u septembru ostvareno oko 50 miliona posjeta.

Od 1. do 30. septembra je preko pretraživača portalu pristupilo preko milion jedinstvenih korisnika, ostvareno je skoro 5.3 miliona posjeta, a otvoreno je 28.5 miliona strana. Posjetioci su se preko pretraživača zadržavali prosječno skoro 9 i po minuta.

Mobilna aplikacija bilježi još veće brojke sa skoro 6.5 miliona posjeta i skoro 32 miliona otvorenih strana. Sveukupno to čini čak 60.3 miliona otvorenih strana!

Bez konkurencije u zemlji

Podaci sajta similarweb.com pokazuju i koliko je portal Vijesti dominantan u odnosu na konkurenciju u Crnoj Gori. Tako je portal Vijesti prema tim podacima skoro pa tri puta čitaniji od sljedećeg najčitanijeg informativnog portala, a skoro duplo čitaniji od četiri naredna najčitanija informativna portala zbirno.

Portal Vijesti je jedan od najsnažnijih brendova i kada je u pitanju prisustvo na društvenim mrežama, pa na Facebooku ima skoro 112 hiljada pratilaca, a na Twitteru preko 47 hiljada.

Naravno, takvi rezultati bi bili nemogući bez sjajne podrške i saradnje sa ND “Vijesti” I Televizijom Vijesti. Podstaknuti ovim rezultatima i povjerenjem čitalaca, portal Vijesti sprema dosta unaprjeđenja, kako po pitanju dizajna tako i u domenu novih rubrika i sadržaja, prije svih video produkcije, kojim ćemo uskoro obradovati vjerne čitaoce.

Hvala vam što ste uz nas.

Bonus video: