Bez struje u više gradova

Bez struje će, zbog radova u trafostanicama u Podgorici, Bijelom Polju, Beranama i Kotoru, nekoliko sati biti više naselja u tim gradovima
0 komentar(a)
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
EPCG, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 19.06.2012. 19:21h

Više naselja u Podgorici, Nikšiću i Beranama u srijedu će biti bez struje od osam do 16 sati, zbog ugradnje elektronskih brojila, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Na području Podgorice brojila će biti ugrađena u bulevaru “Svetog Petra Cetinjskog” i u ulicama “Ivana Vujoševića “, “Admirala Zmajevića”, “Vasa Raičkovića”, “Balšića” i na trgu “Božane Vučinić”.

Brojila će u Nikšiću biti ugrađena u ulicama “Nika Miljanića” , u lameli B ulaz 3, lameli C u prva tri ulaza, kao i u lameli D u prva dva ulaza kao i u ulici “Jola Piletića “.

U Beranama će brojila biti ugrađena u Osmoj crnogorskoj ulici.

Bez struje će, zbog radova u trafostanicama u Podgorici, Bijelom Polju, Beranama i Kotoru, nekoliko sati biti više naselja u tim gradovima.

Stambene zgrade oko stadiona malih sportova i stadiona pod Goricom ostaće bez napajanja električnom energijom 11 do 12 sati i 30 minuta zbog rekonstrukcije trafostanice Beogradska 1.

Bez bez struje će biti dio ulice “Vukice Mitrović” i Beogradske od devet do deset sati i 30 minuta, zbog rekonstrukcije trafostanice Beogradska 2.

Od 13 sati do 14 i 30 minuta struju neće imati Atinska i ulica “Vukice Mitrović “, zbog rekonstrukcije trafostanice Beogradska 3.

Bez električne energije zbog radova na trafostanici Toke 1, od devet do 14 sati, ostaće potrošači koji se napajaju sa dalekovoda Ubli - područje Prisoje, Živkovići, Prelevići, Orahovo, Lazorci, Korita i Toke.

Ulica 18. jul i dio Malog Brda će, zbog rekonstrukcije trafostanice Momišići 1 biti od osam do 12 sati bez napajanja električnom energijom.

Od devet do 14 sati bez napajanja električnom energijom ostaće „Šćepanica“ i RP-Ribarevine, zbog remonta u bjelopoljskoj trafostanici TS.

Na teritoriji Kotora potrošači iz Kostanjice će zbog radova na istoimenoj trafostanici bez struje će biti od osam do deset.

Bez napajanja električnom energijom ostaće područje Plava i mjesne zajednice Gusinje od 13 do 16 sati, zbog redova na na trafostanici u Plavu.

Bonus video: