Biljana Vučinić sa suprugom doputovala u Podgoricu

Biljani i Miljanu krstarenje kruzerom "Costa Concordia" je trebalo da bude bračno putovanje, ali kako su kazali medeni mjesec im tek predstoji
188 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 15.01.2012. 22:08h

Baranka Biljana Vučinić i njen suprug Miljan Ivanišević, koji su na sreću bez povreda preživjeli nesreću kruzera "Costa Concordia" doputovali su večeras u Podgoricu, prenijela je Televizija Vijesti.

Biljani i Miljanu, to je trebalo da bude bračno putovanje, a kako kažu ponovio bi, ukoliko im se ukaže prilika, krstarili Mediteranom.

"Poslije večere smo ušli u kabinu, istuširali se legli da spavamo i odjednom se brod nakrivio. Počele su stvari da padaju i vidjeli smo da nešto nije u redu. Nakon toga smo obukli prsluke za spasavanje i izašli napolje. Već je bila velika panika na brodu”, priča Biljana.

Supruga i on, kako je kazala bili su pribrani. Na brodu je pričaju, bilo pubno starijih osoba i porodica sa djecom. Panika je, tvrde bila neizbježna.

"Kako će se ponašati neko ko izgubi dijete", rekao je Miljan.

O naknadi štete ne razmišljaju i zahvaljuju se agenciji "Allegra" koja ih je ukrcala na korektnom odnosi i ambasadi Crne Gore u Italiji na uslužnosti.

Kako su kazali na kraju, medeni mjesec im tek predstoji.

Nove žrtve na kruzeru "Costa Concordia"

Spasilačke ekipe pronašle su dva beživotna tijela u utrobi kruzera "Costa Concordia" koji se nasukao u petak veče na pješčani sprud pored ostrva Điljo u Tirenskom moru, prenose agencije.

Tijela su izvađena iz restoranskog dijela broda, koji je bio pod vodom.

Zvanično za sada je u tragediji poginulo pet osoba, dok se od 4.234 putnika, koliko se u trenutku potonuća nalazilo na brodu još 17 osoba vodi kao nestalo.

Podsjetimo u petak je saopšteno da je poginulu dvoje državljana Francuske i jedan član posade iz Perua.

"Costa Concordia" isplovila je u petak veče iz Savone na krstarenje Sredozemljem s planiranim zaustavljanjem u Palermu, Kaljariju, Palma de Majorci, Barseloni i Marselju prije povratka u matičnu luku.

Do nesreće je došlo u petak u 20 sati blizu toskanske obale, u vrijeme kada su putnici bili na večeri.

Galerija

Bonus video: