Boreta: Ne poznajem Ninu Lačević

"Djevojku sa kojom sam navodno u emotivnoj vezi nikada u životu nisam ni sreo niti upoznao”
746 pregleda 34 komentar(a)
Saša Boreta, Foto: Luka Zeković
Saša Boreta, Foto: Luka Zeković
Ažurirano: 23.06.2013. 07:57h

Povodom teksta "Privilegije u zatvoru: Za Boretu može i djevojka, telefoni, DVD i televizori", objavljenog u “Vijestima” reagovao je Saša Boreta:

“Isključivo radi svoje supruge i maloljetne kćerke, dozvolio sam sebi da vam se obratim i reagujem povodom vašeg teksta "Za Boretu može i djevojka, telefoni, DVD i televizori", objavljenog u vašem listu dana 19. 06. 2013. godine.

Naime, zahvaljujući vašem izvještavanju u brojnim tekstovima koje ste objavljivali povodom, gotovo osmogodišnjeg krivičnog postupka, koji se protiv mene vodi pred crnogorskim sudovima, već odavno sam stekao pravu i realnu sliku o vašem "profesionalizmu", "dometima" vašeg istraživačkog rada, "nezavisnosti" i stepenu (ne)poštovanja novinarskog i etičkog kodeksa.

Sa tih razloga vaš posljednji vrlo zlonamjerni članak o meni i mom navodno raspusnom i lagodnom životu u samici Istražnog zatvora u Spužu, bio bi za mene samo povod za, makar gorak i ironičan osmijeh. Međutim, s obzirom da ta gnusna i apsurdna konstrukcija, pored mene, direktno vrijeđa i moju najužu porodicu, bio sam primoran da vam se uprkos svemu obratim. Zbog toga insistiram da u vašem listu objavite da sa indignacijom i najdubljim gađenjem odbacujem sve nevjerovatne tvrdnje iznesene u vašem posljednjem "briljantnom" novinarskom ostvarenju.

Zarad vaših čitalaca, a kako bi i samo morali znati, da već sama činjenica da se nalazim gotovo osam godina u izolaciji Istražnog zatvora, potpuno obesmišljava i apsolutno obezvređuje sve vaše tvrdnje, dodaću još i to da djevojku sa kojom sam navodno u emotivnoj vezi nikada u životu nisam ni sreo niti upoznao”, navodi se u saopštenju.

Bonus video: