Brajović čestitao Prvi maj - Vijesti.me
MEĐUNARODNI PRAZNIK RADA

Brajović čestitao Prvi maj

"Odvajkada, pa i danas, rad je čovjeku bio duhovni i materijalni izbor i motiv za ostvarivanje sigurne egzistencije i opstanka, uprkos svim izazovima kojima vremena izlažu pojedince i zajednice", kazao je on

Ivan Brajović
Ivan Brajović (Foto: skupština.me)

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima Crne Gore Prvi maj, Međunarodni praznik rada.

„Odvajkada, pa i danas, rad je čovjeku bio duhovni i materijalni izbor i motiv za ostvarivanje sigurne egzistencije i opstanka, uprkos svim izazovima kojima vremena izlažu pojedince i zajednice. Danas Crna Gora hvata razvojni zamajac kroz svoje privredne, turističke, infrastrukturne i druge potencijale, postavljajući pred sobom kao jedan od prioriteta stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, ostvarivanje optimalnih uslova i visokih standarda zaštite na radu. Naravno, to je izazov kojem moramo ozbiljno pristupati svakog dana sa ciljem da poboljšamo životni standard svih građana. Sa željom da praznike provedete u miru i radosti sa svojim porodicama, čestitam vam - 1. maj, praznik rada“, naveo je Brajović.