Brajović čestitao Prvi maj

"Odvajkada, pa i danas, rad je čovjeku bio duhovni i materijalni izbor i motiv za ostvarivanje sigurne egzistencije i opstanka, uprkos svim izazovima kojima vremena izlažu pojedince i zajednice", kazao je on
122 pregleda 10 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Skupština.me
Ivan Brajović, Foto: Skupština.me
Ažurirano: 30.04.2018. 20:05h

Predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović čestitao je građanima Crne Gore Prvi maj, Međunarodni praznik rada.

„Odvajkada, pa i danas, rad je čovjeku bio duhovni i materijalni izbor i motiv za ostvarivanje sigurne egzistencije i opstanka, uprkos svim izazovima kojima vremena izlažu pojedince i zajednice. Danas Crna Gora hvata razvojni zamajac kroz svoje privredne, turističke, infrastrukturne i druge potencijale, postavljajući pred sobom kao jedan od prioriteta stvaranje uslova za otvaranje novih radnih mjesta, ostvarivanje optimalnih uslova i visokih standarda zaštite na radu. Naravno, to je izazov kojem moramo ozbiljno pristupati svakog dana sa ciljem da poboljšamo životni standard svih građana. Sa željom da praznike provedete u miru i radosti sa svojim porodicama, čestitam vam - 1. maj, praznik rada“, naveo je Brajović.

Bonus video: