Brajović izrazio saučešće povodom zemljotresa u Turskoj

„Duboko potrešen viješću o broju žrtava i ranjenih koje je uzrokovao zemljotres na istoku Vaše zemlje, u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, vlastima i svim građanima prijateljske Turske, upućujem izraze našeg saosjećanja i solidarnosti“, navodi se u pismu saučešća
608 pregleda 0 komentar(a)
Spasioci na licu mjesta, Foto: BETA/AP
Spasioci na licu mjesta, Foto: BETA/AP

Predsjednik Skupštine Ivan Brajović uputio je pismo saučešća predsjedniku Velike narodne skupštine Turske Mustafi Šentopu, povodom zemljotresa u toj državi.

„Duboko potrešen viješću o broju žrtava i ranjenih koje je uzrokovao zemljotres na istoku Vaše zemlje, u ime Skupštine Crne Gore i u svoje ime, vlastima i svim građanima prijateljske Turske, upućujem izraze našeg saosjećanja i solidarnosti“, navodi se u pismu saučešća.

Brajović je naveo da se nada da će spasilačke ekipe pravovremenom reakcijom spasiti još života i poželio je brz oporavak povrijeđenih i uspješno saniranje posljedica zemljotresa.

„Molim Vas da izraze našeg najiskrenijeg saučešća prenesete porodicama koje su izgubile svoje najmilije“, dodaje se u pismu saučešća.

Bonus video: