Brajović: Ramazanski bajram obilježavamo u svjetlu uspjeha u očuvanju zdravlja građana

"Iskrenim pozivom vjernicima da se pridržavaju preporuka državnih organa, Islamska zajednica Crne Gore pokazala je visok nivo društvene odgovornosti i potvrdila važnost međusobnog povjerenja, koje je kroz vijekove njegovano i odoljelo mnogim iskušenjima", istakao je Brajović
750 pregleda 1 komentar(a)
Brajović, Foto: Luka Zeković
Brajović, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Skupštine Crne Gore Ivan Brajović čestitao je predstojeći Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori.

"Ramazanski bajram u Crnoj Gori obilježavamo u svjetlu uspjeha u očuvanju zdravlja naših građana, kojem su doprinijeli svi segmenti društva. Iskrenim pozivom vjernicima da se pridržavaju preporuka državnih organa, Islamska zajednica Crne Gore pokazala je visok nivo društvene odgovornosti i potvrdila važnost međusobnog povjerenja, koje je kroz vijekove njegovano i odoljelo mnogim iskušenjima", istakao je Brajović.

On je dodao da je Bajram praznik koji nosi poruke mira i prijateljstva, uvijek potrebnih našoj zajednici bogatoj vjerama, nacijama i kulturama.

"Sa željom da pripadnici islamske vjeroispovijesti Ramazanski bajram provedu u zdravlju i radosti sa svojim bližnjima, upućujem srdačne praznične čestitke", naveo je Brajović.

Bonus video: