Brčvak i Bemax dobitnici nagrade “3.januar”

Brčvak je po ocjeni žirija nagradu dobio za njegovo dobročinstvo, filantropiju, brojne donacije za liječenje, kao i nerijetki primjeri pomaganja đacima u školama, a kompanija ,,Bemax″ D.O.O. Podgorica, za društveno odgovorno postupanje, pomoć u razvoju lokalne infrastukture i sporta
2603 pregleda 1 komentar(a)
Detalj sa dodjele priznanja, Foto: Jadranka Ćetković
Detalj sa dodjele priznanja, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 30.12.2019. 19:30h

Bjelopoljac Hajriz Hačko Brčvak i kompanija “Bemax” dobitnici su najvećeg opštinskog priznanja 3. januar, odluka je žirija.

Brčvak je po ocjeni žirija nagradu dobio za njegovo dobročinstvo, filantropiju, brojne donacije za liječenje, kao i nerijetki primjeri pomaganja đacima u školama, a kompanija ,,Bemax″ D.O.O. Podgorica, za društveno odgovorno postupanje, pomoć u razvoju lokalne infrastukture i sporta.

Za ovogodišnje dodjeljivanje Nagrade ,,3.januar″ podnijeti su predlozi za 10 kandidata, od kojih su svi kandidati ispunili formalno – pravne uslove za dodjelu Nagrade. Dobitnicima će nagrada biti uručena na svečanoj sjednici povodom Dana opštine Bijelo Polje 3.januara 2020.godine.

Žiri za dodjelu Nagrade ,,3.januar″ za 2019. Godinu radio je u sastavu :Vesna Pavićević, predsjednica i članovi: Branko Lazović, dr Petar Asanović, Semir Balić, Momčilo Delić, Suada Zoronjić i dr Adnan Striković.

Bonus video: