Brodet fest u subotu, u Budvi 25 odsto više gostiju nego lani

Na budvanskoj rivijeri trenutno odmara 7.540 gostiju, kazali su iz TO
0 komentar(a)
Brodet fest, najava, Foto: TO Budva
Brodet fest, najava, Foto: TO Budva
Ažurirano: 22.05.2017. 09:51h

Turistička organizacija nastvlja sa sa organizacijom atraktivnih manifestacija u periodu predsezone -šesti po redu Brodet fest održaće se u subotu, 27. maja, u Pržnu.

Prema riječima portparola TO Budva Darje Marović „Brodet fest“ predviđa cjelodnevni program koji podrazumijeva pripremu i degustaciju brodeta, lokalnih poslastica i crnogorskih vina, bogat dječiji program i koncerte primorskih klapa.

"Programa počinje u 16 časova defileom Gradke muzike Budve i mažoretki, a pols asata kansije za naše najmlađe pripremili smo bogat program u kome će učestvovati Dejan Đonović i Žarko zabac. Pripremili smo i nagrade za najbolje mališane. Centralni događaj je svakako priprema lokalnog specijaliteta- brodeta, a svi gosti već od 18 časova mogu da degustiraju ovo jelo. Nezabolazna je Vinski & Slatki kutak, a svi oni koji vole zvuke Mediterana imaće priliku da uživaju u nastupima primorskih klapakoncerti primorskih klapa duž šetalista. U večernjim satima, na samoj obali mora, nastupiće ansambl "Toć" , a kao zvjezda večeri u 22 časa nastupiće Goca Tržan! Kraj manifetscaije obilježiće veliki vatromet“, kazala je Marović.

Ona je podsjetila da je Budva odlično posjećena, te da trenutno na rivijeri odmara 7.540 gostiju, što je za 25 odsto više nego krajem maja prošle godine.

"Očekujemo da će se ovakav trend nastaviti i u narednom periodu“, kazala je ona.

Bonus video: