Budva: Nervozni vozači biju radnike pauka, Baranin ujeo inspektora

Da je nepropisno parkiranje često, a tolerancija vrlo niska, potvrđuje i primjer oštećenja vozila u garaži u Rafailovićima. Vozilo bosanskih tablica, nepropisno parkirano u garaži, prošlo je sa probušenom gumom i uvredljivom porukom ispisanom na zadnjem staklu i vratima automobila
119 pregleda 38 komentar(a)
pauk Budva, Foto: Vuk Lajović
pauk Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 26.07.2016. 19:12h

Službenici pauk službe budvanske Komunalne policije dva puta su fizički napadnuti pretprošle sedmice, a jedan od inspektora je i ujeden za ruku.

Nervoza zbog slobodnih parking mjesta u špicu sezone i sve više onih koji ne žele da plate pa ostavljaju automobile na pješačkim prelazima, ili mjestima za osobe sa invaliditetom, dovode do incidenata, kažu u službi.

Najčešće je riječ o verbalnim napadima, ali su, kako tvrde, vozači prošle sedmice i fizički nasrtali.

Kažu da ih je prvi put napao Baranin, nakon što je jedan od njih parkirao auto na pješačkom prelazu.

Kada su počeli da vozilo dižu zbog nepropisnog parkiranja, uslijedo je napad, a vozač je čak jednog od inspektora i ugrizao.

“Vijestima” je potvrđeno da je Baranin zbog napada priveden u policiju.

Budvanska policija procesuirala je i drugi napad na službenike, koji se dogodio nakon što su pokušali da uklone nepropisno parkirano vozilo podgoričkih registarskih oznaka.

Tvrde da su ih napali vozač i njegovi prijatelji.

Komunalna policija je, kako ističu, prije mjesec počela intenzivno da uklanja sva nepropisno parkirana vozila, kako bi se u užem gradskom jezgru uveo red.

Tvrde da posao obavljaju “bez pardona” i da je “pauk” „dizao“ i automobile opštinskih funkcionera, političara i poznatih iz svijeta sporta i zabave.

Da je nepropisno parkiranje često, a tolerancija vrlo niska, potvrđuje i primjer oštećenja vozila u garaži u Rafailovićima. Vozilo bosanskih tablica, nepropisno parkirano u garaži, prošlo je sa probušenom gumom i uvredljivom porukom ispisanom na zadnjem staklu i vratima automobila. Vozača, koji je blokirao prolaz iz prizemlja u suteren parkinga, dočekala je i ceduljica sa psovkom.

Bonus video: