Budva: Rotarijanci organizuju akciju za dječji vrtić

Prema riječima predsjednika budvanskog Rotari kluba Miodraga Džema Radonjića u saradnji sa Kliničko – bolničkim centrom Podgorica, akcija je obuhvatila svu slabovidu djecu sa teritorije Crne Gore, za nabavku 25 pomagala i aparata
57 pregleda 1 komentar(a)
Budva, Foto: Shutterstock
Budva, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 03.12.2014. 14:40h

Rotary club Budva organizuje u subotu u hotelu „ Maestral“ tradicionalno veče Ladies' Night na kojoj će predstaviti rezultate akcije „Za slabovidu djecu“ koja je vođena protekle dvije godine.

Prema riječima predsjednika budvanskog Rotari kluba Miodraga Džema Radonjića u saradnji sa Kliničko – bolničkim centrom Podgorica, akcija je obuhvatila svu slabovidu djecu sa teritorije Crne Gore, za nabavku 25 pomagala i aparata.

„Rotarijanci su organizacijom Ladies Night i Summer Party, obezbijedili preko 10 hiljada eura. Ovogodišnja Ladies Night biće u znaku aukcije slika i dobrotvorne lutrije, a prihod je opredijeljen za nabavku dvorišnog imobilijara vrtića JPU „Ljubica Jovanović Maše“ Budva. Mnogobrojni prijatelji kluba i rotarijanci, uz mediteranski repertoar klape „Lungo Mare“, u skladu sa svojim pravilima i humanim ciljevima, daće doprinos zajednici, ovog decembra najmlađim sugrađanima“, naveo je Radonjić.

Bonus video: