Budvani otvaraju nove punktove za turiste

Turisti će dobiti sve potrebne informacije na jednom mjestu, bez obzira da li je riječ o kulturno-istorijskom naslijeđu ovog područja, aktuelnim manifestacijama...
63 pregleda 0 komentar(a)
Budva, Foto: Vuk Lajović
Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 15.05.2011. 08:05h

Kako bi gostima boravak učinila što zanimljivijim i na svaki način bili na usluzi, Turistička organizacija Budve od sjutra otvara dva informativna punkta na Svetom Stefan i u Petrovcu.

"Turistička organizacija će u cilju što boljeg informisanja turista o punudi na Budvanskoj rivijeri, atraktivnostima i aktuelnim dešavanjima otvoriti tokom ljetnjih mjeseci više turističko informativnih punktova. Uz postojeće u Starom gradu i kod Opštine sjutra će biti otvoreni info punktovi u Petrovcu i na Svetom Stefanu. Uz informativno-propagandnu djelatnost koju obavljaju, turističko-informativni punktovi imaju i jednu važnu aktivnost koja je od velikog značaja za naše sugrađane. Kao i dosad svi građani koji se bave iznajmljivanjem smještaja turistima tokom ljeta, moći će prijaviti svoje goste u ovim punktovima i dobiti potrebne informacije o načinu plaćanja boravišne takse", kazala je portparol TO Budva Tanja Drašković.

Ona je dodala da će na taj način i građani i turisti dobiti sve potrebne informacije na jednom mjestu, bez obzira da li je riječ o kulturno-istorijskom naslijeđu ovog područja, aktuelnim manifestacijama ili drugim važnim pitanjima.

Bonus video: