Bulatović ugostio crnogorske reprezentativce i košarkaše Asvela - Vijesti.me
"U KOLAŠINU DOBILI SVE ŠTO IM TREBA"

Bulatović ugostio crnogorske reprezentativce i košarkaše Asvela

Selektor crnogorske reperezentacije Zvezdan Mitrovićem rekao je da Kolašin stvara uslove da bude turistički centar u koji će dolaziti sportisti najvišeg ranga i ambicija

Bulatović sa predstavnicima reprezentacije CG i Asvela
Bulatović sa predstavnicima reprezentacije CG i Asvela (Foto: Dragana Šćepanović)

Predsjednik Opštine Kolašin Milosav Bulatović ugostio je u svom kabinetu delegaciju košarkaške reprezentacije Crne Gore i francuskog šampiona Asvela.

Domaći i francuski košarkaši su na pripremama u Kolašinu, a Bulatović kaže da je njihov boravak u tom gradu „značajno podigao standarde sportskog turizma kada je riječ o lokalnoj turističkoj ponudi.“

„Ohrabreni smo povoljnjim ocjenama koje smo dobili i sigurno je to jedan podstrek da sportski turizam postane temeljni pravac našeg razvoja. Kolašin će svakoga dana biti spremniji da bude adresa priprema najpoznatijih sportskih ekipa, a poseban kvalitet će donijeti saobraćajna blizina aerodroma, nakon završetka auto puta Podgorica – Mateševo.“- kazo je on.

Selektor crnogorske reperezentacije Zvezdan Mitrovićem rekao je da Kolašin stvara uslove da bude turistički centar u koji će dolaziti sportisti najvišeg ranga i ambicija. 

Prema riječima direktora Asvela Terensa Parkera u Kolašinu su dobili sve što im je bilo potrebno za određeni dio priprema. On je najavio mogućnost da košarkaši prvaka Francuske budu gosti u tom gradu i narednog ljeta.