Ćatović priznala da su pogriješili

"Vjerujte mi, ne mogu da se sjetim da li me je ovom prilikom vozač dovezao do Kamelije, gdje često dolazim da bih potpisala dokumenta u banci u tržnom centru"
1 komentar(a)
Marija Ćatović, audi, Foto: Čitalac "Vijesti"
Marija Ćatović, audi, Foto: Čitalac "Vijesti"
Ažurirano: 26.07.2014. 17:48h

Čitalac “Vijesti” dostavio je “Vijestima” fotografiju nepropisno parkiranog službenog automobila gradonačelnice Kotora Marije Ćatović ispred tržnog centra “Kamelija" u Kotoru.

“Postavljeni znak zabrane parkiranja ne važi za prvu damu grada ali za nas, obične građane pogrešno parkiranje na istom mjestu košta 60 eura, plus sudski troškovi. Naravno, vjerovatno pokazuje poreskim obveznicima svog novog “audija” od 55.000 eura kako ispred TC Kamelija, tako i ispred vrata od grada godinama.

Toliko o prvoj među jednakima”, napisao je čitalac u e-mail poruci, precizirajući da je fotografija snimljena 22. jula. Gradonačelnica Ćatović juče je “Vijestima” rekla da priznaje grešku da je automobil nepropisno parkiran, navodeći da inače strogo vodi računa o tim stvarima, te da ne odobrava takvo ponašanje.

Ona nije mogla da se sjeti da li je ona bila tada u automobilu, ili samo njen vozač. “Vjerujte mi, ne mogu da se sjetim da li me je ovom prilikom vozač dovezao do Kamelije, gdje često dolazim da bih potpisala dokumenta u banci u tržnom centru. Ili je moj vozač bio sam, pa se na svoju ruku tu parkirao.

Što god da je, priznajem grešku, jer sam zagovornik toga da svi budemo jednaki pred zakonom i propisima. I svako treba da je odgovoran za svoj posao, pa i moj vozač. Priznajem, pogriješili smo", kazala je predsjednica Opštine Kotor.

Bonus video: