Čestitke povodom Dana Opštine Ulcinj

“Koristim ovu priliku da vam poželim plodonosni rezultat, i to uz podršku državnih institucija, jer je vaš uspjeh, uspjeh svih nas zajedno”, poručio je predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić
0 komentar(a)
Ulcinj, Foto: Rada Brajović
Ulcinj, Foto: Rada Brajović
Ažurirano: 01.04.2016. 19:20h

Predsjednik Skupštine Ranko Krivokapić čestitao je 2. april - Dan opštine Ulcinj, građanima i rukovodstvu te opštine.

“Vaš grad je pravi predstavnik raznovrsne palete prirodnih potencijala koje je potrebno valorizovati, podržati i podstaknuti”, naveo je Krivokapić u čestitki.

On je kazao da su, između ostalih potencijala, najistaknutiji turizam, multietičnost, multikulturalizam i preduzetnički duh.

“Koristim ovu priliku da vam poželim plodonosni rezultat, i to uz podršku državnih institucija, jer je vaš uspjeh, uspjeh svih nas zajedno”, poručio je Krivokapić.

On je naveo da, iskreno vjerujući u Crnu Goru kao državu evroatlantske perspective, želi građanima Ulcinja da svojim odlukama budu nosioci promjena i razvoja, zarad napretka i perspektive za mlade i za sve stanovnike.

SNP: Nadamo se da će Ulcinj imati mnogo uspješniju turističku sezonu od prethodnih godina

Socijalistička narodna partija (SNP) čestitala je građanima Ulcinja Dan opštine, koji se proslavlja svake prve subote u aprilu.

Iz SNP-a su naveli da veliki potencijali koje posjeduje ta opština, i brojne razvojne šanse koje se nude, prije svega u turizmu, daju nadu za poboljšanje životnog standarda građana Ulcinja, koji je danas daleko od zadovoljavajućeg, posebno imajući u vidu značajne ekonomske resurse kojima raspolaže najjužnija crnogorska opština.

„Nadamo se da će Ulcinj imati mnogo uspješniju turističku sezonu od prethodnih godina, jer to zaslužuje jedan od najljepših gradova na našem primorju“, kaže se u čestitki.

Navodi se da će SNP, kao i uvijek do sada, doprinositi poštovanju multietničkog sklada i građanske tolerancije u Ulcinju, „jer je primarni interes svih da živimo u miru, uz međusobno uvažavanje i poštovanje“.

„Samo tako, uz istovremeno stvaranje ambijenta za privlačenje novih investicija, možemo očekivati napredak u pravcu dobrobiti svih građana Ulcinja i naše Crne Gore“, dodaje se u čestitki.

Bonus video: