Cetinje: Za liječenje Anđele prikupljeno 3.000 eura

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Anđeli, mogu to uraditi uplatom na broj računa: 530-0300100076032-64 Ilija Petrović, NLB banka
52 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 24.12.2016. 15:49h

Na Dvorskom trgu na Cetinju u organizaciji Prijestonice Cetinje i Turističke organizacije Prijestonice Cetinje održana je humanitarna manifestacija "Prijestonica za Anđelu".

Kao je saopšteno iz Prijestonice, tokom dvočasovnog događaja prikupljeno je blizu 3.000 eura za liječenje dvanastogodišnje Anđele Petrović iz Kotora.

"U sklopu događaja, gradska uprava, gradska turistička organizacija i građani zajedno su prikupljali sredstva, pri čemu je organizovano i fotografisanje najmlađih sa djeda mrazom, takođe humanitarnog karaktera", navodi se u saopštenju.

Kako se dodaje gradonačelnik Cetinja Aleksandar Bogdanović, donirao je sredstva Prijestonice i Turističke organizacije Prijestonice u visini od 2.000 eura.

"Prijestonica Cetinje uvijek je reagovala kada su u pitanju humanitarne akcije, pa je tako i ovog puta. Ništa nije važnije od naše zajedničke obaveze da pomognemo, posebno kada su u pitanju najmlađi, a ovog puta naš grad je pokazao izuzetnu solidarnost u misiji da prikupimo što više sredstava za liječenje Anđele Petrović", kazao je Bogdanović.

Anđeli je, nakon rutinskog hirurškog zahvata, dijagnosticiran je agresivni tumor kostiju. Za dalji nastavak liječenja sa najboljim izgledima za uspjeh, koji je hitno potreban u specijalnoj bolnici za djecu u Štutgartu u Njemačkoj, potrebna su početna sredstva u iznosu od 150.000 eura. Ona je prije nekoliko dana započela liječenje u Njemačkoj.

Svi koji su u mogućnosti da pomognu Anđeli, mogu to uraditi uplatom na broj računa: 530-0300100076032-64 Ilija Petrović, NLB banka.

Galerija

Bonus video: