CGES donirao 35 hiljada eura Kliničkom centru

Direktor KCCG Jevto Eraković se zahvalio na vrijednoj donaciji i kazao je da će dobro doći u ovoj godini, jer slijedi implementacija novog informacionog sistema koji je vrijedan skoro milion eura
1056 pregleda 0 komentar(a)
Sa pres konferencije, Foto: KCCG
Sa pres konferencije, Foto: KCCG

Crnogorski elektroprenosni sistem (CGES) donirao je Kliničkom centru Crne Gore (KCCG) 35 hiljada eura za nabavku računarske opreme.

Direktor KCCG Jevto Eraković se zahvalio na vrijednoj donaciji i kazao je da će dobro doći u ovoj godini, jer slijedi implementacija novog informacionog sistema koji je vrijedan skoro milion eura.

On se zahvalio izvršnom direktoru Draganu Kujoviću i predsjednici Odbora direktora CGES-a Vesni Bracanović što su i ovom prilikom opredijelili značajna sredstva za podršku IT sektoru koji je veoma značajan za funkcionisanje KCCG.

Predsjednica Odbora direktora CGES-a Vesna Bracanović saopštila je da je podrška zdravstvenom sistemu jedan od prioriteta kada je u pitanju društveno odgovorno poslovanje te kompanije.

Ona je kazala kako se nada da će donirana oprema biti podrška medicinskom osoblju, a da će, istovremeno, korist od toga imati i pacijenti.

Bonus video: