CKM za 21. maj na Cetinju najavljuje i koncert Daniela Popovića

CKM je ranije najavila da će u sklopu programa proslave decenije nezavisnosti koju oni organizuju na Cetinju, 21. maja biti upriličiti i poklon koncert Željka Samardzića.
206 pregleda 1 komentar(a)
Daniel Popović, Foto: CKM
Daniel Popović, Foto: CKM
Ažurirano: 25.04.2016. 07:55h

Crnogorska kulturna mreža (CKM) povodom proslave decenije nezavisnosti Crne Gore na Cetinju 21. maja najavila je koncert Daniela Popovića.

"Imajući u vidu značaj jubileja koji Crna Gora obilježava odlučili smo se da pozovemo jednog od najvećih muzičkih sinova koje Crna Gora ima, da svojim nastupom obraduje mnoge generacije koje su rasle i zaljubljivale se uz njegove pjesme. Popović će na Cetinju održati mini koncert u trajanju od 40 minuta", navodi se u saopštenju CKM-a.

CKM je ranije najavila da će u sklopu programa proslave decenije nezavisnosti koju oni organizuju na Cetinju, 21. maja biti upriličen i poklon koncert Željka Samardzića.

Iz Prijestonice Cetinje su saopštili da od koncerta Samardžića u tom gradu neće biti ništa, te da su CKM još 3. marta obavijestili da ne postoji mogućnost održavanja tog događaja na Dvorskom trgu.

Bonus video: