Članovi hercegnovskog DPS-a inicirali i realizovali izgradnju puta u Kamenarima

„U narednom periodu planiramo dodatne aktivnosti koje će biti usmjerene na razvoj našeg mjesta“, kazaoje Ilija Andrić, ističući da u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim stanovništvom žele da utvrde šta je posebno značajno i funkcionalno, i da na tome rade
127 pregleda 5 komentar(a)
put Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
put Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 19.06.2018. 09:51h

Završena je rekonstrukcija puta u zaleđu Kamenara do groblja crkve Svete Ane u dužino od 140 metara , koja je urađena na inicijativu grupe građana iz Mjesnog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Kamenari, na čelu sa mještanima, Ilijom Andrićem i Nenadom Miševićem, saopšteno je iz hercegnovskog opštinskog odbora te partije. Projekat je realizovan zahvaljujući donacijama firmi Kruši i Katunjanin.

„U narednom periodu planiramo dodatne aktivnosti koje će biti usmjerene na razvoj našeg mjesta“, kazaoje Ilija Andrić, ističući da u svakodnevnoj komunikaciji sa lokalnim stanovništvom žele da utvrde šta je posebno značajno i funkcionalno, i da na tome rade. Najavio je i izgradnju tribina na sportskom terenu Osnovne škole ’Orjenski bataljon’ ”.

“Iako ne vrši vlast u Herceg Novom, Demokratska partija socijalista nastaviće da shodno mogućnostima i u budućnosti daje svoj doprinos u funkcionisanju svih naselja u Herceg Novom. Ne raspolažemo sredstvima lokalnog budžeta, ali prepoznavanjem vitalnih potreba lokalne zajednice koje su zanemarene odnosom sadašnje lokalne vlasti, nastojimo da aktivno učestvujemo u funkcionisanju našeg grada. Iza konkretne podrške stoje ljudi koji vole ovaj grad i pomažu njegov razvoj. Uvjeren sam da će to prepoznati i građani“ kazao je predsjednik OO DPS Slobodan Radović Krušo.

Bonus video: