CNP i Hipotekarna banka potpisali ugovor o pokroviteljstvu

Ugovor su potpisale direktorica CNP-a Zorana Kralj i direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić
299 pregleda 0 komentar(a)
Sa potpisivanja ugovora, Foto: Hipotekarna banka
Sa potpisivanja ugovora, Foto: Hipotekarna banka

Predstavnici Hipotekarne banke i Crnogorskog narodnog pozorišta (CNP), treću godinu za redom, potpisali su ugovor o o generalnom pokroviteljstvu pozorišne sezone u CNP-u.

Ugovor su potpisale direktorica CNP-a Zorana Kralj i direktorica marketinga Hipotekarne banke Ana Ristić.

Kralj je kazala da je trogodišnje partnerstvo dobar primjer društveno odgovornog poslovanja biznis sektora i odnosa koji profitni sektor može i treba da ima prema umjetničkim institucijama.

“Saradnja Hipotekarne banke i CNP-a, koja je uspostavljena 2016.godine, zaista je pokazatelj prepoznavanja onih pravih vrijednosti i važnosti pozicije i misije nacionalnog teatra u jednom društvu", rekla je ona.

Prema njenim riječima, podrška koja je obezbijeđena od Hipotekarne banke sigurno će doprinijeti i kvalitetu i obimu produkcije i programu koje se planira da se realizuje do kraja ove pozorišne sezone.

Hipotekarna banka će putem društvenih mreža organizovati aktivaciju kroz koju će svoje klijente nagraditi sa dvije godišnje karte CNP-a, koje podrazumijevaju pet predstava za dvije osobe do kraja godine.

“Ovim partnerstvom je Hipotekarna banka je materijalno podržala projekte i programe Crnogorskog nacionalnog pozorišta, ali ono na što smo posebno ponosni jeste da smo u dijelu prodaje kroz naše bankarske servise unaprijedili poslovanje CNP-a i omogućili online kupovinu putem sajta CNP-a. Implementirali smo POS uređaje preko kojih posjetioci mogu da kupuju karte putem platnih kartica", kazala je Ristić.

Bonus video: