Danas oblačno sa kišom, vozite oprezno, putevi su mokri

Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera. Jutarnja temperatura od 2 do 14, najviša dnevna od 8 do 21 stepen.
1 komentar(a)
kiša, Foto: Boris Pejović
kiša, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 15.05.2012. 06:40h

U Crnoj Gori danas će biti umjereno do pretežno oblačno, uz uslove za mjestimično slabu kišu, saopšteno je iz Hidro-meteorološkog zavoda.

Vjetar će biti slab do umjeren, promjenljivog smjera.

Jutarnja temperatura od 2 do 14, najviša dnevna od 8 do 21 stepen.

Oprezno zbog mokrih puteva

U Crnoj Gori jutros se saobraća po mjestimično mokrim putevima, pa iz Auto-moto saveza Crne Gore savjetuju pažljiviju vožnju i poštovanje signalizacije na saobraćajnicama na kojima su radovi u toku.

Na magistralnom putu Tuzi-Božaj saobraćaj se zbog radova obustavlja za sve vrste vozila od 12 do 17 sati.

Zbog rekonstrukcije tunela Tivran na magistralnom putu M-2, na dionici Ribarevina-Berane, obustavlja se saobraćaj za sve vrste vozila u terminu od devet do 11, od 15 do 17 sati, kao i noću od 23 do četiri sata.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kamenari-Kotor, na dijelu Morinj-Kostanjica zbog izgradnje kablovskog voda postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaskovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

U mjestu Kuside, na dijelu Vilusi-Nikšić, saobraćaj će biti obustavljen od 13 sati do 13 i 30, zbog minerskih radova.

Bonus video: