"Dani berbe 2017": Muzički praznik za svačiji ukus

Podgoričani su imali priliku da u brojnim lokalima piju vina „Plantaža“ po nižoj cijeni, ali i da prate kulturno-umjetnički program na tri lokacije, u Bokeškoj ulici, na Trgu nezavisnosti, kao i u Hercegovačkoj ulici
70 pregleda 1 komentar(a)
Ažurirano: 21.09.2017. 19:21h

Muzički repertoar za svačiji ukus obilježio je manifestaciju „Dani berbe 2017“ koja je večeras održana u centru Podgorice.

Kompanija „13. jul – Plantaže“ manifestaciju je organizovala povodom uspješnog završetka berbe grožđa na Ćemovskom polju.

Podgoričani su imali priliku da u brojnim lokalima piju vina „Plantaža“ po nižoj cijeni, ali i da prate kulturno-umjetnički program na tri lokacije, u Bokeškoj ulici, na Trgu nezavisnosti, kao i u Hercegovačkoj ulici.

Brojni građani su uživali u muzici kvarteta "Unique", benda "Crveno i Crno", te u repertoaru DJ AudioStorma – Ognjena Vukovića, DJ Niggora, te u pjesmama Goce Tržan, benda "Apsolutno romantično" i "No Ordinary Balkan Sound".

Na centralnom gradskom trgu, publiku su uveseljavali mladi Komnen Vuković, gitarski duo Nikčević – Bulatović, kao i klapa "Alata", Šukrija Žuti Serhatlić sa orkestrom i KUD "Aluminijum".

Manifestaciju je upotpunila „Vinska povorka“ sa posljednjim grožđem koje je ubrano na Ćemovskom polju.

Galerija

Bonus video: