Davidović: Nema straha pred gospodom

"Sve je jasno. Pa i da nestanemo Hrista radi to samo gospod daje bogougodnicima i mogu biti srećni svi oni koji budu otišli gospodu vjere radi", rekao je Davidović
16233 pregleda 27 komentar(a)
Miodrag Daka Davidović, Foto: Boris Pejović
Miodrag Daka Davidović, Foto: Boris Pejović

Biznismen Miodrag Daka Davidović prisustvovao je današnjem skupu u Nikšiću, a na pitanje da li ga je bilo strah da dođe u Crnu Goru nakon pokušaja atentata u Beogradu kazao je da "nema straha pred gospodom".

"Sve je jasno. Pa i da nestanemo Hrista radi to samo gospod daje bogougodnicima i mogu biti srećni svi oni koji budu otišli gospodu vjere radi", rekao je Davidović.

Dešavanja sa skupa u Nikšiću možete pratitti u LIVE BLOGU na portalu Vijesti

Kazao je i da "ko je danas izostao sa skupa bolje da se ni rađao nije".

"Ovo je najveći skup u istoriji Crne Gore. Ovo je najveći skup koji je nama smrtnicima na zemlji mogao da priušti Sveti Vasilije. Njegov dolazak ovdje među vjerni narod svih konfesija, i muslimana, i katolika i naravno nas pravoslavaca je obezbijedio da mi budemo danas najsrećniji narod u istoriji", rekao je Davidović.

Naveo je i da će "dolazak Svetog Vasiija na skup sigurno dozvati one koji odlčuju o ovom zakonu da dobro razmisle smiju li udariti na vjeru Hristovu".

"Smiju li udariti na ovu svetinju koja svjedoči 350 godina pod Ostrogom. Nadam se da će nam gospod još uvijek dok nije kasno urazumiti nas da budeno svjesni svoje odgovornosti, da budemo svjesni da se vrati,o gospodu Bogu. Danas je ovdje za nas velika prilika da se ponizimo pred Svetim Vasilijem ali i da uzdignemo glavu pred svim ljudima dobre vjere, dobre nade i spasenja u ovom velikom i najvećem skupu u istoriji Crne Gore", rekao je Davidović.

Bonus video: