Demokrate Novakoviću: Umjesto da "udarite šamar" aktuelnoj vlasti, vi i dalje ostajete sa rušiteljima

1372 pregleda 4 komentar(a)
Demokrate Bar, Foto: Demokrate
Demokrate Bar, Foto: Demokrate

Očigledno da za zapaljivu retoriku Radomir Novaković Cakan smatra u stvari onu retoriku kojom se na sve moguće dozvoljene i zakonite načine pokušava pomoći građanima i zaustaviti vršenje svojevrsnog krivičnog djela, saopštile su Demokrate Bar.

"Da li je zapaljivo djelovanje u stvari naše prisustvo među građanima Bara, koji čvrsto i odlučno stoje u namjeri da se park sačuva, tražeći od odgovornih da zaustave gradnju i rušenje? Da li vam u stvari to smeta? Da li smo kao i vi potpredsjedniče Opštine Bar tek tako trebali da pustimo park, amfiteatre i građane niz vodu? Umjesto da "udarite šamar" aktuelnoj vlasti, vi i dalje ostajete čvrsto sa rušiteljima pružajući im ruku i podržavajući ih u njihovom naumu", navode Demokrate u regovanju na saopštenje Biram Bar.

Dodaju da za njih to nije ništa neočekivano i čudno, "kao što nije čudna ni činjenica što se Radomir Novaković Cakan shodno svojoj funkcionalnoj obavezi poslednjim saopštenjem stavio u zaštitu aktuelnog predsjednika Opštine".

"Savjetujemo vam da ipak budete konkretni, kao potpredsjednik Opštine iskoristite svoje partijske, funkcionalne, drugarske i svake druge veze sa aktuelnim predsjednikom Opštine Bar, i od njega ili predsjednika Skupštine opštine zahtjevajte hitno zakazivanje vanredne sjednice. Podsjećamo i mi vas da po Poslovniku, kao što znate, i oni na to imaju pravo da učine odmah. U suprotnom, ukoliko njih do sjutra "ne pronađete", mi vam stojimo na raspolaganju. Pronaći ćete nas tamo gdje svih ovih dana vi nijeste bili, a gdje ste morali biti, sa građanima i uz građane Bara", zaključuju Demokrate.

Bonus video: