DIK-MUP: Kroz saradnju do realizacije obaveza na izborima u Tivtu

"Pejanović je kazao da je na nivou MUP-a formiran Tim za praćenje realizacije obaveza koje proizilaze iz izbornih zakon", saopšteno je iz MUP-a
679 pregleda 0 komentar(a)
Detalj sa sastanka, Foto: Gov.me
Detalj sa sastanka, Foto: Gov.me
Ažurirano: 12.03.2020. 15:42h

Državni sekretar u Ministarstvu unutrašnjih poslova (MUP) Dragan Pejanović i predsjednik Državne izborne komisije (DIK) Aleksa Ivanović sastali su se povodom obaveza koje proističu iz izbornih zakona, saopšteno je iz MUP-a.

"Pejanović je kazao da je na nivou MUP-a formiran Tim za praćenje realizacije obaveza koje proizilaze iz izbornih zakona. Tim, kojim rukovodi Pejanović, ima za zadatak da prati, usmjerava i organizuje realizaciju obaveza. Državni sekretar je istakao da Tim djeluje ažurno i proaktivno u cilju blagovremenog i kvalitetnog sprovođenja svih aktivnosti neophodnih za lokalne izbore koji će se održati u opštini Tivat 5. aprila 2020. godine", navodi se u saopštenju MUP-a.

Ivanović je saopštio da se sve aktivnosti u okviru nadležnosti DIK realizuju u skladu sa predviđenim rokovima i utvrđenom dinamikom.

"Na sastanku je konstatovano da će se dobra saradnja i komunikacija dvije institucije nastaviti i u narednom periodu, a predstavnici institucija su iskazali spremnost za dalji angažman u cilju unapređivanja saradnje i jačanja transparentnosti i sinhronizacije rada", zaključuje se u saopštenju MUP-a.

Bonus video: