Dio Pljevalja bez struje do sjutra poslijepodne - Vijesti.me
BEZ STRUJE OD DANAS

Dio Pljevalja bez struje do sjutra poslijepodne

Kako je saopšteno iz EPCG, sve raspoložive ekipe Elektrodistribucije Pljevlja su na terenu i rade na otklanjanju oštećenja

Pljevlja
Pljevlja (Foto: Arhiva \"Vijesti\")

Pljevaljsko naselje Radosavac i okolna sela ostali su danas oko 15 sati bez struje zbog oštećenja transformatora u trafostanici „Volođa“ i podzemnog kabla, a u Elektroprivredi Crne Gore (EPCG) očekuju da će do sjutra poslijepodne uspjeti da saniraju oštećenja i uspostave napajanje.

Kako je saopšteno iz EPCG, sve raspoložive ekipe Elektrodistribucije Pljevlja su na terenu i rade na otklanjanju oštećenja .

Navodi se da zbog radova povremeno bez struje ostaju potrošači užeg gradskog jezgra, gdje će nestabilne naponske prilike potrajati do večernjih sati, za kada se planira djelimično otklanjanje oštećenja i ponovno uspostavljanje naponskog stanja za potrošače u urbanom dijelu opštine.

„Naselje Radosavac će napajanje dobiti sjutra u popodnevnim satima, kada se očekuje da će oštećenje biti u potpunosti sanirano“, kaže se u saopštenju.

Iz EPCG mole potrošače za razumijevanje jer, kako navode, njihove ekipe preduzimaju sve neophodne aktivnosti kako bi u najkraćem roku obezbijedili stabilno napajanje električnom energijom.