Djeda Mraz i Šanta Panta zabavljali najmlađe Bjelopoljce

Zamjenik direktora Turističke organizacije Bijelo Polje Vladan Čampar je kazao da su željeli da obraduju najmlađe, znajući da je to najbolji način najave Nove godine kojoj se oni toliko raduju
1172 pregleda 0 komentar(a)
Bijelo Polje Nova godina za najmlađe, Foto: Jadranka Ćetković
Bijelo Polje Nova godina za najmlađe, Foto: Jadranka Ćetković

Najmlađi Bjelopoljci uživali su danas na gradskom trgu u zabavi koju je povodom novogodišnjih praznika organizovala TO BIjelo Polje.

Mališane je zabavljao Šanta Panta, a družili su se i sa Djedom Mrazom. Pored Šnta Pante u muzičkom dijelu programa nastupili su talendovani Anja Kojović, Hana Mulić i Milica Marković, dok ih na gitari pratio Damir Pilica.

Glumac i zabavljač Radojica Stanković – Šanta Panta je kazao da se u Bijelom Polju osjeća kao kod kuće.

“Već sam bio u vrtiću “Dušo Basekić” gdje smo organizovali odlične žurke. Za ovaj grad me vežu mnogo lijepe uspomene”, kazao je Šanta Panda, dodajući da je u njegovoj poslednjoj knjizi Marija našla pjesma posvećena tom gradu.

Zamjenik direktora Turističke organizacije Bijelo Polje Vladan Čampar je kazao da su željeli da obraduju najmlađe, znajući da je to najbolji način najave Nove godine kojoj se oni toliko raduju.

„Da malo te praznične magije unesemo u naš grad, zato smo i organizovali druženje sa onima koje djeca najviše vole”, kazao je Čampar, najavljujući sjutrašnju dnevnu žurku na gradskom trgu.

Bonus video: