Dobri uslovi za vožnju, mogući kratki zastoji zbog radova na više lokacija - Vijesti.me
STANJE NA PUTEVIMA

Dobri uslovi za vožnju, mogući kratki zastoji zbog radova na više lokacija

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta

Bar, raskrsnica, radovi
Bar, raskrsnica, radovi (Foto: Anto Baković)

U Crnoj Gori se jutros, uz dobre vremenske uslove, nesmetano saobraća, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore.

Na magistralnom putu Ribarevina-Berane kod tunela Tivran saobraća se naizmjenično jednom trakom, uz moguće kraće prekide, ne duže od deset minuta.

Na dionici Vilusi-Petrovići na regionalnom putu R-12 rekonstruiše se put, zbog čega je zabranjen saobraćaj za teška teretna vozila, a za ostale kategorije vozila saobraćaj je u prekidu od osam do deset i od 15 do 17 sati. Teretna vozila se u tom vremenskom periodu upućuju na alternativni put Vilusi-Klobuk-Trebinje.

Na magistralnom putu M-24 na dionici Vladimir-Sukobin raskrsnica za Ostros do Sukobina u toku je rekonstrukcija puta. Postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, a mogući su i povremeni prekidi saobraćaja, ne duži od 15 minuta.

Na magistralnom putu Plužine-Nikšić, na lokacijama Most, Plužine i Pivski manastir saobraća se jednom trakom naizmjenično zbog sanacije klizišta.

Na magistralnom putu M-2 Rožaje - Špiljani zbog sanacije tunela broj osam saobraća se jednom trakom.

Na magistralnom putu Kamenari-Kotor, na dijelu Morinj-Kostanjica zbog izgradnje kablovskog voda postavljena je privremena saobraćajna signalizacija.

Na regionalnom putu R-4 Pljevlja-Đurđevića Tara u mjestu Vlaškovec saobraća se jednom saobraćajnom trakom.

Na regionalnom putu R-17 na dionici Ulcinj-Ada zbog izgradnje mosta na Port Mileni izmijenjen je režim saobraćaja i saobraća se u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na dionici starog puta Podgorica-Danilovgrad, od skretanja za Malo brdo do skretanja za Rogame saobraćaj je zatvoren za sve vrste motornih vozila, zbog proširenja puta.