Dodijeljene stipendije najboljim studentima iz Tuzi

Predsjednik Opštine, Nik Đeljošaj, kazao je da su ovakvi susreti više nego potrebni za komunikaciju i promociju studenata koji su i budućnost Tuzi
751 pregleda 0 komentar(a)
Sa svečanosti, Foto: Opština Tuzi
Sa svečanosti, Foto: Opština Tuzi

Predsjednik Opštine Tuzi, Nik Đeljošaj, dodijelio je danas stipendije za sedam najboljih studentata koje je odabrala Komisija za dodjelu stipendija za akademsku godinu 2019/2020, saopšteno je iz Opštine Tuzi.

Đeljošaj je, kako navode, pozdravljajući roditelje i studente naglasio da su ovakvi susreti više nego potrebni za komunikaciju i promociju studenata koji su i budućnost Tuzi.

On je pozvao je studente da sarađuju sa opštinom, razmjenjujući ideje i predloge, kako bi zajedno sarađivali u razvoju opštine.

"Dobitnici stipendije su: Đurđević Mirsad Naza, Medicinski fakultet, б. godina; Ljajčaj Anton Linda, Fakultet za poslovni engleski jezik, 4. godina; Bikaj Anton Alberta, Fakultet za medjunarodnu ekonomiju, finansije i biznis, 2. godina; Lluka Mediha Hana, Fakultet političkih nauka, 2. godina; Ljekočević Тоmа Marija, Biotehnički fakultet, 3. godina; Pejović Dragan Vladan, Metalurško-tehnološki fakultet, 3. godina; Niković Džemalj Dženisa, Filološki fakultet, 3. godina", saopšteno je iz Opštine Tuzi.

Bonus video: