DPS Cetinje ne razumije saopštenje SDP: Šta je Stanić htio reći?

"Predlažemo i da glavni nadzornik svih građevinskih radova postane Mirko Stanić", zaklučuje Perišić
71 pregleda 5 komentar(a)
Njegoševa ulica, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Njegoševa ulica, Cetinje, Foto: Danijela Lasica
Ažurirano: 17.07.2013. 18:54h

Demokratska partija socijalista Cetinja poručila je kolegama iz SDP „da ne razumiju njihovo saopštenje vezano za rekonstrukciju Njegoševe ulice, odnosno da na shvataju koji su njihovi konkretni zahtjevi".

Cetinje: SDP optužuje vlast da forsira radove pred izbore >>>

"Da li obustaviti radove? Ili vratiti asfaltnu podlogu? Da li uraditi i jedno i drugo? Ili nastaviti radove? Što je gospodin Stanić želio reći? Takođe, nije jasno da li očekuje da radovi na popločavanju gradske ulice treba da budu izvođeni u zimskom periodu, kada, istina je, na Cetinju ima manje turista – ali i kada, zbog vremenskih okolnosti, baš i nije uputno izvoditi građevinske radove na otvorenom prostoru", kazao je u regovanju odbornik DPS Vuko Perišić.

On dodaje „da je jedino da Njegoševa ulica na Cetinju, čije popločavanje se nastavlja i ovih dana "garantuje“ da će naši sugrađani cetinjski korzo upamtiti po radovima, kao što je slučaj i sa ostalim gradilištima - lokacijama bivšeg gornjeg i donjeg ‘Oboda’, 'Tarinoj' garaži, ulazu u grad, Bajicama, Duboviku i brojnim drugim djelovima Prijestonice.

"Moglo je biti i drugačije – da su upravo one strukture i ljudi, koji danas, u svrhu političke kampanje, izdaju čudna saopštenja, dale svoj doprinos dok su vršili lokalnu vlast. No, kako članovi SDP iza sebe u Prijestonici Cetinje nijesu ostavili ništa do dugovanja i nečinjenja – onda je neko morao da se posveti infrastrukturi i razvoju", kaže Perišić.

Iz DPS takođe kažu da su tvrdnje o navodnim primjedbama građana, jednako ozbiljne koliko i drugi navodi iz ovog saopštenja.

Iz DPS takođe kažu da su tvrdnje o navodnim primjedbama građana, jednako ozbiljne koliko i drugi navodi iz ovog saopštenja

"Za promjenu, političkoj strukturi koja se grozi činjenice da se na Cetinju radi, predlažemo da – umjesto nevješto sročenih saopštenja za javnost i jeftine kampanje – konačno porade na sebi, kad već nijesu ništa za svoj grad", kaže Perišić.

On ironično poručuje „da na kraju, poučeni saopštenjem odbornika iz redova SDP Cetinje, predlažuo da svi radovi u našem gradu budu obustavljeni makar dok u Prijestonici ne napada dva metra snijega.

"Predlažemo i da glavni nadzornik svih građevinskih radova postane Mirko Stanić, ali i da paralelno uzme mjesto glavnog turističkog vodiča u ovoj sezoni, kako bi mogao pokazati i sva aktuelna gradilišta u našem gradu", zaključuje Perišić.

Bonus video: