Đukanović čestitao Dan opštine Gusinje

"Vjerujem da će se zalaganjem lokalne uprave, u saradnji s Vladom, naći najbolji model za valorizaciju izdašnih prirodnih resursa, koje Gusinje svrstavaju u red perspektivnih crnogorskih sredina"
577 pregleda 0 komentar(a)
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović
Milo Đukanović, Foto: Filip Roganović

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović uputio je čestitku povodom 5. avgusta – Dana opštine Gusinje, predsjednici Opštine Aneli Čekić, predsjedniku Skupštine opštine Dženadinu Radončiću, odbornicima, učesnicima svečane sjednice i svim građanima Gusinja.

"Nadam se da iskustva iz prvog petogodišta od formiranja samostalne opštine Gusinje pokazuju da je to bila dobra odluka, u najboljem interesu svih njenih građana, koji su dali značajan doprinos obnovi nezavisnosti Crne Gore, očuvanju i jačanju međunacionalnog sklada, i njenom napretku na putu u NATO i EU. Vjerujem da će se zalaganjem lokalne uprave, u saradnji s Vladom, naći najbolji model za valorizaciju izdašnih prirodnih resursa, koje Gusinje svrstavaju u red perspektivnih crnogorskih sredina, s realnim izgledima za brži ekonomski i ukupan razvoj i bolji život ljudi u vašoj opštini", navodi se u čestitki Đukanovića.

Bonus video: