Đukanović: Uvjeren sam da će Crna Gora odoljeti najnovijim izazovima

"Na temeljima slavne crnogorske slobodarske tradicije, Zeta dosljedno slijedi put i čini važan dio savremene Crne Gore koja ostvaruje sve vidljivije uspjehe u procesima evropske i evroatlantske integracije i ekonomskom i demokratskom razvoju“, naveo je Đukanović
5987 pregleda 30 komentar(a)
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Đukanović, Foto: Boris Pejović
Ažurirano: 08.02.2020. 09:16h

Zeta dosljedno slijedi put i čini važan dio savremene Crne Gore koja ostvaruje sve vidljivije uspjehe u procesima integracija, ekonomskom i demokratskom razvoju, naveo je predsjednik države Milo Đukanović u čestitki povodom 8. februara – Dana gradske opštine Golubovci.

Đukanović je čestitao Dan gradske opštine predsjednici Opštine Tanji Stajović, predsjedniku Skupštine Opštine Ratku Stijepoviću, odbornicima i svim građanima Golubovaca uz najbolje želje za dalji uspješan rad.

"Na temeljima slavne crnogorske slobodarske tradicije, Zeta dosljedno slijedi put i čini važan dio savremene Crne Gore koja ostvaruje sve vidljivije uspjehe u procesima evropske i evroatlantske integracije i ekonomskom i demokratskom razvoju“, naveo je Đukanović.

On je kazao da je uvjeren da će Crna Gora odoljeti najnovijim izazovima i da će dinamičan i stabilan razvoj Golubovaca biti nastavljen u narednom periodu.

Optimizam, kako je naveo Đukanović, ulivaju brojni realizovani i započeti projekti i odgovoran i domaćinski odnos prema zavidnim prirodnim potencijalima i mogućnostima za razvoj i podizanje kvaliteta života građana.

„Ovo je prilika da se istaknu i rezultati lokalne uprave koje ostvaruje u saradnji sa Glavnim gradom i Vladom, uz posvećenost životnim problemima građana Zete“, kazao je Đukanović.

Bonus video: