EPCG: Napajanje strujom u Crnoj Gori stabilno

Raspoložive ekipe EPCG su na terenu i maksimalnim naporima pokušavaju locirati i sanirati preostale kvarove kako bi u najkraćem roku kompletan konzum bio uredno snabdjeven strujom
0 komentar(a)
struja, Amerika, Foto: Reuters
struja, Amerika, Foto: Reuters
Ažurirano: 10.02.2012. 16:11h

Napajanje električnom energijom u Crnoj Gori trenutno je stabilno, saopšteno je iz Elektroprivrede Crne Gore.

Većina oštećenja nastalih 7. februara na teritoriji podgoričke opštinem kako se navodi, su sanirana.

"Bez napajanja električnom energijom su prigradska naselja Lutovo, željeznička stanica "Lutovo" i željeznička stanica "Bratonožići", kao i naselja Blizna i Petrovići. Na području Zete i Tuzi stanje je stabilno, dok su u danilovgradskoj opštini bez napajanja električnom energijom sela Studeno, Jablan, Bunari i Ivanj Uba", navodi se u saopštenju.

U Kolašinu je napajanje električnom energijom uredno, osim u dijelu rovačkih sela koja su bez napajanja, zbog oštećenja na dalekovodu "Manastir Morača – Crkvine", čija sanacija ni danas nije bila moguća zbog neprohodnih puteva.

Na teritoriji opštine Žabljak bez napajanja su sela Trsa, Nedajno i Mala Crna Gora, dok je sanacija takođe otežana zbog neprohodnih puteva.

"Na području Nikšića, bez napajanja električnom energijom su sela Vrbica, Ubla, Donje i Gornje Crkvice i Toljevina, gdje zbog neprohodnih puteva nije moguće sanirati havarisane stubove. U Plužinama su bez napajanja Crkvičko Polje i Pivska planina. Na području Cetinja bez napajanja električnom energijom je Lastva Čevska", navodi se u saopštenju.

Raspoložive ekipe EPCG su na terenu i maksimalnim naporima pokušavaju locirati i sanirati preostale kvarove kako bi u najkraćem roku kompletan konzum bio uredno snabdjeven električnom energijom, zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: