Evo koje ulice su zatvorene zbog Podgoričkog maratona

Saobraćaj će biti zabranjen za sva vozila od šest do 16 sati i 30 minuta na Trgu Nezavisnosti.
4547 pregleda 2 komentar(a)
Sa prošlogodišnjeg maratona, Foto: Filip Roganović
Sa prošlogodišnjeg maratona, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 27.10.2019. 10:06h

Zbog održavanja Podgoričkog internacionalnog maratona, danas će u pojedinim ulicama i bulevarima biti obustavljen saobraćaj u određenim vremenskim intervalima.

Iz PG biroa je saopšteno da će saobraćaj biti zabranjen za sva vozila od 6 do 16 sati i 30 minuta na Trgu nezavisnosti.

Od 7 do 9 sati, saobraćaj će biti obustavljen u ulicama Slobode, 13. jula, Dalmatinskoj, Ljubomira Rašovića, Ilije Plamenca, 27. marta i 24. jula.

U istom terminu, saobraćaj će biti obustavljen na bulevarima Svetog Petra Cetinjskog, Stanka Dragojevića, Džordža Vašingtona, Zetskih vladara, preko mosta Milenijum i Krivog mosta.

Iz PG biroa su saopštili da će od 9 sati i 15 minuta do 11 sati na magistralnom putu prema Golubovcima vozila saobraćati jednom trakom.

“Od 10 sati i 30 minuta do 11 sati i 30 minuta zabranjen će biti saobraćaj na putu Golubovci - Mataguži - Tuzi. Od 10 časova i 30 minuta do 15 sati, saobraćaj će biti zabranjen na Tuškom putu, putu Radomira Ivanovića, ulicama Bracana Bracanovića, Ivana Milutinovića, Slobode i dijelu Ulice kralja Nikole. U istom terminu, saobraćaj će biti zabranjen na bulevarima Crnogorskih serdara, Jovana Tomaševića, Stanka Dragojevića i Svetog Petra Cetinjskog, preko mosta Union bridž i Milenijum”.

Zbog održavanja polumaratona koji startuje iz Danilovgrada u 10 sati i 30 minuta i trči se starim putem Danilovgrad - Spuž - preko Veljeg brda do Podgorice, pojasnili su da će od 11 sati i 30 minuta do 13 sati i 30 minuta biti zabranjen saobraćaj u ulicama serdara Jola Piletića, dijelu 13. jula i preko mosta Milenijum, bulevarima Stanka Dragojevića, Svetog Petra Cetinjskog i Ulici slobode.

Zbog održavanja trke zadovoljstva na pet hiljada metara saobraćaj će biti obustavljen od 9 do 10 sati na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Saobraćaj će biti obustavljen od 9 sati i 20 minuta do 10 sati i 30 minuta i zbog održavanja trke zadovoljstva na osam hiljada metara Ulicom kralja Nikole, od raskrsnice sa Ulicom 27. marta, iz pravca Zabjela, do Bulevara Svetog Petra Cetinjskog.

Bonus video: