Fekalije prazne u centru Igala

Građani su prije nekoliko dana podnijeli prijave Policiji i ODT Herceg Novi. Ako se ništa ne preduzme oni će se danas okupiti i neće dozvoliti da cistjerna sa fekalijama istovari teres u taložnik
874 pregleda 2 komentar(a)
Izlivanje fekalija u Igalu, Foto: Slavica Kosić
Izlivanje fekalija u Igalu, Foto: Slavica Kosić

Između plaže i prostora na kome je Zabavni park u Igalu stanovnici okolnih kuća od kojih se mnogi bave i turističkom djelatnošću, godinama imaju problem sa smradom i fekalijama.

“Tu se nalazi tkz. taložnik u koji preduzeće Vodovod i kanalizacija svakodnevno prazni cistjerne sa fekalijama. Širi se nesnosan smrad, tokom pražnjenja, a i kasnije tokom dana i noći. Za to vrijeme gosti sjde na terasama i ručaju. Na samo petnaestak metara od šahta je zabavni park. Možete misliti kakava je to opasnost od potencijalne zaraze jer će stotine djece prelaziti preko tih fekalija”, kaže mještanin Pero Vidović i ističe da se sa ovim problemom on i njegove komšije pokušavaju izboriti već deset godina.

Građani su prije nekoliko dana podnijeli prijave Policiji i ODT Herceg Novi. Ako se ništa ne preduzme oni će se danas okupiti i neće dozvoliti da cistjerna sa fekalijama istovari teres u taložnik.

Iz preduzeća "Vodovod i kanalizacija" "Vijesti" nisu mogle dobiti više informacija jer se niko nije javljao na bilo koji od dostupnih telefonskih brojeva.

Galerija

Bonus video: