Flydubai najavio prvi direktni let Dubai - Tivat za 23. jun

Prvi pravi sezonski "vazdušni most" između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crne Gore temelji se na promotivnom čarter letu koji je realizovan 3. oktobra prošle godine, na relaciji Dubai - Tivat, kada je više od 150 gostiju, predstavnika privrednih i medijskih institucija iz UAE boravilo u Porto Montenegru
142 pregleda 3 komentar(a)
Flydubao Tivat, Foto: Siniša Luković
Flydubao Tivat, Foto: Siniša Luković
Ažurirano: 16.02.2017. 15:02h

Lowcost kompanija Flydubai, zvanično je najavila tri nove destinacije za predstojeću ljetnju sezonu, među kojima je i Crna Gora, povezana direktnim letom Dubai - Tivat. Ovim strateškim postupkom, Tivat ulazi u avio-mrežu direktnih letova sa zalivskom državom Ujedinjenih Arapskih Emirata, od juna do septembra 2017. godine.

"Nakon Bangkoka na Tajlandu, koji je Flydubai-u bio izazovna destinacija u prethodnoj kalendarskoj godini, ove turističke sezone sa Dubaijem uvezujemo Batumi u Gruziji, Kabalu u Azerbejdžanu i Tivat u Crnoj Gori", rekao je izvršni direktor kompanije Flydubai Ghaith Al Ghaith.

Prvu rotaciju na liniji Dubai - Tivat - Dubai, ta arapska aviokompanija odradiće 23.juna, a letovi će se odvijati dva puta sedmično sve do 25. septembra. Na toj relaciji Flydubai će letjeti avionima tipa "boing B 737-800".

"Interes za novim, atraktivnim, autentičnim destinacijama raste, pogotovo kada su u pitanju putnici sa Bliskog Istoka, koji žele nove atraktivne lokacije za odmor na plaži ili istraživanje", istakao je Jeyhun Efendi, viši komercijalni potpredsjednik Flydubai-a.

Inače, prvi pravi sezonski "vazdušni most" između Ujedinjenih Arapskih Emirata i Crne Gore temelji se na promotivnom čarter letu koji je realizovan 3. oktobra prošle godine, na relaciji Dubai - Tivat, kada je više od 150 gostiju, predstavnika privrednih i medijskih institucija iz UAE boravilo u Porto Montenegru.

Bonus video: