Flydubai od 1. novembra leti do Podgorice: Linija do Dubaija i Sarajeva

"Sa pokretanjem ove nove rute, Flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne linije između Podgorice i Sarajeva"
78 pregleda 2 komentar(a)
avion kompanije FlyDubai, Foto: Www.boeing.mediaroom.com
avion kompanije FlyDubai, Foto: Www.boeing.mediaroom.com
Ažurirano: 26.09.2017. 14:58h

Avio-kompanija Flydubai, sa sjedištem u Dubaiju, počinje sa realizacijom letova do Podgorice od 1. novembra, najavljeno je iz te kompanije.

Iz ove kompanije je najavljeno da će linija podrazumijevati dva leta nedjeljno, pri čemu će letovi uključivati i zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji na mreži Flydubai-a, a kazano je da se Podgorica na ovaj način pridružuje mreži destinacija koju je avio-kompanija izgradila u regionu Centralne i Istočne Evrope, a koja uključuje Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju, a da će pri tom, Flydubai postati jedini prevoznik sa sjedištem u Ujedinjenim Arapskim Emiratima koji nudi letove bez presjedanja do Podgorice.

"Sa pokretanjem naših letova za Podgoricu, nastavljamo da pružamo putnicima više načina za istraživanje i otkrivanje Crne Gore. Popularnost letova za Tivat tokom ljeta, pokazala je kontinuiranu potražnju za pristupom ovom dijelu svijeta, i radujemo se tome što ćemo omogućiti ponudu redovnih letova ka Crnoj Gori", kazao je generalni izvršni direktor FlyDubai-a Ghaith Al Ghaith.

Iz ove kompanije je najavljeno da će direktna linija za Dubaji omogućiti putnicima iz Podgorice i produžetak putovanja ka popularnim destinacijama kao što su Bankok, Kolombo, Katmandu i Zanzibar, ali i da će moći da iskoriste brojne interline ugovore koje kompanija Flydubai ima sa drugim avio-prevoznicima, što omogućava produžetak putovanje ka više od 200 destinacija.

"Sa pokretanjem ove nove rute, Flydubai će postati prva avio-kompanija koja će ponuditi redovne linije između Podgorice i Sarajeva", rekao je Jeyhun Efendi, viši potpredsjednik komercijalnih poslova (UAE, EU, ME, CIS) u kompaniji Flydubai.

"Radujemo se novim mogućnostima koje ova linija otvara, kao i razvoju trgovine i turizma koje će ovi letovi omogućiti.", dodao je Efendi.

Bonus video: