FOTO Ekipa popularne emisije "Sat patrola" snimala u Baru

"Emisija o Baru biće emitovana u naredne dvije sedmice", istakli su iz TO Bar
3866 pregleda 0 komentar(a)
SAT patrola" u Baru, Foto: Turistička organizacija Bar
SAT patrola" u Baru, Foto: Turistička organizacija Bar

Ekipa jedne od najpopularnijih emisija Radio televizije Srbije (RTS), čuvene "SAT patrole", ove godine je za destinaciju dolaska u Crnoj Gori odabrala Bar.

Iz Turističke organizacije (TO) Bar saopštili su da su kamere novinara RTS snimile neke od najznačajnijih turističkih mjesta ove opštine, počev od Virpazara gdje im je organizovano krstarenje Skadarskim jezerom.

"Ekipa "SAT patrole" snimala je neke od najljepših plaža na barskoj rivijeri - Čanj, Veliki Pijesak i Utjehu, a kako je u toku XXXII Barski ljetopis, novinari RTS su bili u prilici da prisustvuju i pozorišnoj predstavi "Tartif". Oni su obišli i Dvorac kralja Nikole, spomenik prirode na Mirovici-Staru Maslinu, kao i kulturno-istorijsko nasljeđe u Starom Baru. Gosti su bili veoma zadovoljni, a emisija o Baru biće emitovana u naredne dvije sedmice", istakli su iz TO Bar.

Prema istim navodima, posljednjih dana je objavljen veći broj afirmativnih članaka o turističkoj ponudi Bara što je rezultat posjeta studijskih grupa novinara "i medijske kampanje koju sprovodi TO Bar na emitivnim tržištima Srbije i BiH".

"O Baru su objavili članke ISTN, B92, Blic, Nezavisne novine, Republika, Libertas, Novosti, Krstarica, Sputnjik, Agencija MIA, Tanjug, a uskoro se očekuju i nove objave. Kroz kampanju se sprovodi i tzv. "outdoor kampanja" pa će bilborde sa motivima iz Bara moći da vide građani Beograda, Novog Sada, Kragujevca, Niša, Sarajeva, Banja Luke i Trebinja. Kroz intenzivnu kampanju biće obuhvaćeni i digitalni kanali promocije, naročito društvene mreže i Google oglašavanje, ali i brojne PR objave, radio reklamiranje", zaključili su iz TO Bar.

Galerija

Bonus video: