Gimnazijalci sada imaju učionicu na otvorenom

Učionica na otvorenom je još jedan od niza projekata uređivanja školskog ambijenta – zgrade, holova, učionica i dvorišta. Učenici i zaposleni sve više dobijaju prostor koji zadovoljava najviše standarde
306 pregleda 0 komentar(a)
Gimnazija Slobodan Škerović, Foto: Voda Suza
Gimnazija Slobodan Škerović, Foto: Voda Suza
Ažurirano: 27.09.2017. 10:42h

Podgorička gimnazija "Slobodan Škerović" dobila je u dvorištu zelenu učionicu, pa đaci od danas imaju uslove i za predavanja na otvorenom. Sredstva za izgradnju učionice na otvorenom obezbijedila je kompanija Voda “Suza”.

“Kvalitetno obrazovanje temelj je svakog naprednog i zdravog društva, te se podrška institucijama obrazovanja nameće kao logična za nas. Vjerujemo da će učionica na otvorenom pomoći podgoričkim gimnazijalcima da lakše usvajaju gradivo, dodatno gradeći svijest o tome koliko je važno da čuvamo okolinu u kojoj živimo”, saopšteno je iz kompanije Voda “Suza”.

Učionica na otvorenom je još jedan od niza projekata uređivanja školskog ambijenta – zgrade, holova, učionica i dvorišta. Učenici i zaposleni sve više dobijaju prostor koji zadovoljava najviše standarde.

“Raduje nas što naši bivši đaci prepoznaju značaj škole u kojoj su stekli dio svog obrazovanja. Budući da se u našoj školi održavaju brojne svečanosti, radionice, kreativni časovi, takmičenja – javila se ideja da se izgradi amfiteatar/učionica na otvorenom. Osnovni cilj je promocija djece i njihovih talenata u raznim sferama: književnim, muzičkim, dramskim, besjedničkim i mnogim drugim. Postojanje ovakvog objekta obogatćei kulturni život ne samo Gimnazije, već i Podgorice, saopšteno je iz uprave Gimnazije.

„Suza“ voda je ove godine obnovila servise za bicikla na dvije lokacije u Podgorici – Glavnom i Rimskom trgu koje su prethodno uništili vandali. Iz kompanije najavljuju da planiraju realizaciju još nekoliko društvenoodgovornih projekata širom Crne Gore.

Bonus video: